Ethiek en authenticiteit

Bezoek onze galerie en laat je inspireren

Aboriginal Art Amsterdam houdt zich sinds 1999 bezig met Aboriginal Art en heeft sterke banden met de Aboriginal cultuur, in het bijzonder met de Utopia regio.

Alle kunstwerken worden geleverd met een certificaat van echtheid en we garanderen ook een eerlijke betaling aan de kunstenaar. Het kopen van kunstwerken van Aboriginal Art Amsterdam is een garantie dat je kunstwerken authentiek en ethisch van afkomst zijn. Dat betekent dat je de families, werkgelegenheid en het voortbestaan ​​van de gemeenschappen waar onze kunstenaars vandaan komen steunt, zodat ze kunnen bijdragen aan het behoud van een lang en trots erfgoed. Dus kunst kopen bij Aboriginal Art Amsterdam levert je niet alleen een prachtig kunstwerk op, het zorgt er ook voor dat we Aboriginal kunstenaars een platform geven, zodat ze deze geweldige cultuur kunnen doorgeven aan toekomstige generaties.
Alle kunstwerken van Aboriginal Art Amsterdam worden geleverd met een certificaat van echtheid, een biografie van de kunstenaar, het verhaal van het kunstwerk en meer informatie is beschikbaar indien nodig.

© Copyright 2021 Aboriginal Art Amsterdam. All rights reserved.